Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Carpaccio met rucolla en truffel

  • voor de marinade:
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels limburgse mosterd
  • zout
  • peper
  • een stuk ossenhaas van 200 gram
  • 1 bakje rucola
  • voor de dressing:
  • 10 gram alceto balsamico
  • 6 eetlepels truffelolie of een potje truffel schaafsel op olie
  • voor de afgarnering:
  • 20 gram pijnboom pitjes
  • 4 krullen van granno padano


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven