Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carpaccio met rucolla en truffel recept
Carpaccio met rucolla en truffel recept

Carpaccio met rucolla en truffel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe olijfolie, mosterd en zout en peper in een ruime mengbak. Roer alles door elkaar. Peper en zout de ossenhaas en leg hem een nacht in de marinade. Haal de volgende dag de ossenhaas uit de marinade en rol hem in keukenfolie. Leg hem in de vriezer. Maak nu de dressing. Doe alle olie, azijn, peper en zout bij elkaar en blender dit . Eventueel nog beetje suiker aan toevoegen. Als de ossenhaas is aangevroren, snijd met een scherp mes flinterdunne plakjes. Leg ze rond op een bord. Leg in de midden nu de rucoula en garneer af met de grano padano en pijnboom pitjes. Drapeer het geheel met de dressing en een draai uit de pepermolen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit carpaccio met rucolla en truffel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven