Broodje shoarma
- 500 gram mals lamsvlees of varkensvlees, in reepjes
- 0,5 theelepel gemberpoeder
- 0,5 theelepel cayennepeper
- 0,5 theelepel kurkuma (koenjit)
- 0,5 theelepel kaneel
- 0,5 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel komijn (djintan)
- 1 theelepel koriander (ketoembar)
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel paprikapoeder
- 0,5 theelepel gedroogde peterselie
- 0,5 theelepel gedroogd selderieblad
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel zwarte peper
- 0,5 theelepel kerrie
- 0,5 theelepel kruidnagel
- 3 centiliter olijfolie
- 50 gram ijsbergsla
- 8 voorgebakken pitabroodjes
- 2 tomaten
- voor de knoflooksaus:
- 3 eetlepels volle yoghurt
- 5 eetlepels mayonaise
- 2 à 3 teentjes knoflook uit de pers
- 1 theelepel citroensap
- zout
- witte peper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Broodje shoarma
- Melding maken