Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje shoarma recept
Broodje shoarma recept

Broodje shoarma


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng de kruiden goed onder elkaar. Bestrooi de reepjes vlees royaal met de kruiden en roer goed door elkaar. Bewaar het restant van de kruiderij in een afgesloten potje voor de volgende keer. Laat het vlees 1 uurtje rusten in de koelkast. Als je krap in de tijd zit, kun je dat eventueel overslaan. Verhit de olie in de wok. Roerbak de vleesreepjes gedurende 5 minuten op hoog vuur. Bak ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ijsbergsla in ragfijne reepjes. Snijd de tomaat in dunne plakjes. Snijd de broodjes overlangs door en klap ze open. Leg eerst een laagje ijsbergsla erop en dan het shoarmavlees. Bestrooi met de knoflooksaus, leg een schijfje tomaat er bovenop en klap het broodje dicht. Leg per persoon 2 broodjes op een voorverwarmd bord. Geef er een glas stevige rosť bij, zoals een Navarra.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodje shoarma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Broodje shoarma heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.4 / 10 in 7 recensies

  • Heel lekker. Ik gebruik ook verse gember en verse look en peterselie. En ik doe ook pijpajuintjes erbij. Super
    Greta gaf dit recept op 9 september 2014 5 uit 5 sterren
  • Iets pittiger met tabasco. Lekker!
    Hans gaf dit recept op 17 november 2012 4 uit 5 sterren
  • Lekker, alleen begrijp ik niet waarom er geen verse producten worden gebruikt? Gek hoor om alleen maar theelepels te gebruiken. Bovendien is het ook heel belangrijk in welke volgorde ingrediŽnten ... Lees reactie
    Hans gaf dit recept op 25 juli 2012 5 uit 5 sterren
  • Mooi, aangezien ik in heel zuid-amerika nergens shoarma heb aangetroffen ga ik het nu zelf maken :) In bolivia ook nergens knoflooksaus. Helemaal goed.
    Danny van Holten gaf dit recept op 24 mei 2012 5 uit 5 sterren
  • Knoflookpoeder vervangen door verse knoflook en gedroogde peterselie door fijngesneden verse peterselie maakt het nog lekkerder.
    Mieke gaf dit recept op 22 april 2012 4 uit 5 sterren
  • Erg lekker!
    Chantal gaf dit recept op 1 april 2012 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk! Gemakkelijk te maken, smaakt goed!
    Piet gaf dit recept op 1 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven