Rendang Samosir
- 500 gram mager rundvlees, in plakjes
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel sereh
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelelel laos
- 1 theelepel djinten
- 5 stuks kruidnagel
- 3 stuks fijngesneden sjalot
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 5 stuks gedroogde lombok
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel citroensap
- 1 blok santen
- 2 liter water
- 4 eetlepels plantaardige olie
- zout naar believen
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rendang samosir
- Melding maken