Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rendang Samosir recept
Rendang Samosir recept

Rendang Samosir


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak in de vijzel een boemboe van sereh, sjalot, knoflook, lombok, djahe, laos, koenjit, djinten, ketoembar, kaneel en kruidnagel. Braad het vlees even aan. Doe de boemboe, santen, water en djeroekpoeroetblad erbij en sudder langzaam tot het vlees gaar en de saus ingedikt is. Doe naar smaak citroensap en zout erbij.

Allergenen Informatie

Voor dit rendang samosir recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rendang Samosir heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Bedankt voor het delen van dit recept! Ik heb het al meerdere keren gemaakt en zal het nog regelmatig maken! De heerlijke kruidencombinatie met de smaak van de limoenbladeren is echt heel lekker!
    Renates gaf dit recept op 17 januari 2018 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven