Rijst met zuurkool en zeefruit
- 400 gram snelkookrijst
- 2 tabletten visbouillon + 1 groentebouillon
- 400 gram zuurkool
- 2 eetlepel vissaus
- 200 gram rauwe gamba’s
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 200 gram zeefruit
- 1 eetlepel gemberwortel (vers of uit potje)
- 200 gram visfilet (bijv. koolvis)
- 1 theelepel gemalen sereh (poeder)
- 1 grote ui
- 1 theelepel suiker
- 1 rode paprika
- zout en peper naar smaak
- 1 prei
- 2 theelepels mierikswortel (potje)
- 1 Spaanse peper
- 2 theelepels laos (poeder)
- 1 klein potje atjar tjampoer
- 2 eetlepel wokolie
- 2 limoenen
- 2 ŕ 3 teentjes knoflook
- 150 gram sugar snaps
- 0,5 zakje gedroogde nasikruiden
- een halve komkommer
- 0,5 kopje water of rijstwijn of droge sherry
- 150 gram champignons of shii-take
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.