Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vissoep uit Italië (Maaltijdsoep)

  • 600 gram verschillende soorten visfilets
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 bosje platte peterselie
  • 1 gedroogde rode peper
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 1 blik tomaten (400 gram)
  • 1 glas witte wijn
  • 1/4 liter visbouillon van tablet of zelfgemaakt
  • 500 gram mosselen in de schelp
  • 100 gram ongepelde garnalen
  • 8 sneetjes bruin brood
  • 1 teentje knoflook om brood mee in te wrijven
  • peper en zout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven