Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vissoep uit ItaliŽ (Maaltijdsoep) recept
Vissoep uit ItaliŽ (Maaltijdsoep) recept

Vissoep uit ItaliŽ (Maaltijdsoep)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de vis in grove stukken. Hak de knoflook, peterselie en gedroogde peper fijn en fruit het mengsel licht in de hete olijfolie. Voeg de tomaten, wijn en visbouillon erbij en laat de soep ongeveer 5 minuten doorkoken. Doe de gewassen mosselen erbij en laat die opengaan. Voeg daarna de stukken vis en gamalen toe en laat de soep 5 minuten zachtjes doorkoken. Rooster intussen de sneetjes brood, halveer ze en wrijf ze in met een doorgesneden teentje knoflook. Schep de soep op het brood in de borden. Je kunt natuurlijk ook het brood weglaten en Italiaans brood erbij serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vissoep uit italiŽ (maaltijdsoep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven