Runder-groentesoep a-la Bartje
- 1 runderschenkel, ca. 500 gram.
- 1 magere runderlap, ca. 300 gram.
- 1 ui, bestoken met 2 kruidnagels
- 6 zwarte peperkorrels, licht gekneusd
- 4 runderbouillonblokjes
- 1 kruidenbuiltje
- 1 kruidenbouillonblokje
- 1 laurierblad
- 2 bleekselderijstengels
- 1 winterwortel (middelmaat)
- 1 klein blikje doperwten
- zout en peper uit de molen
- 1 bosje bieslook
- 1 bosje selderij
- 1 scheutje madeira
- 1 scheutje worschestersaus
- beetje aromat (kruiden)
- 1 dunne prei
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.