Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chocolade-rozijnen-fudge

  • 125 gram roomboter, in stukjes
  • 2 deciliter melk
  • 4 eetlepels gezeefd cacaopoeder
  • 750 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 75 gram rozijnen
  • 50 gram fijngehakte pecannoten of walnoten
  • extra nodig:
  • een ingevette bakvorm van ongeveer 25 x 20 cm


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven