Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chocolade-frambozentaart

  • boter en bloem voor de vorm
  • 175 gram zachte boter
  • 125 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • zout
  • 3 eieren
  • 175 gram bloem
  • 0,5 zakje bakpoeder
  • 4 eetlepels melk
  • 250 gram verse of diepvriesframbozen
  • 150 gram pure chocolade
  • 200 gram hazelnootpasta
  • 400 milliliter slagroom
  • 2 zakjes slagroomversteviging
  • 400 gram krokante chocoladesticks (bijv Dove Amicelli)
  • 1 plastic zakje


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven