Kruidig Italiaans Tomatenbrood
- 3 eetlepel olijfolie (of beter nog, de olie van de zongedroogde tomaten)
- 360 gram bloem (of half bloem en half griesmeel, dat doe ik altijd)
- 1 eetlepel gist (het grote maatschepje)
- 260 milliliter water (of 175 milliliter water plus 6 eetlepels melk)
- 1,5 theelepel suiker
- 1,5 theelepel zout
- 1 tot 2 tenen knoflook
- 1,5 theelepel gedroogde basilicum
- 0,75 theelepel gedroogde oregano
- 0,5 theelepel gedroogde tijm
- 0,25 theelepel gedroogde rozemarijn
- 50 gram Parmezaanse kaas
- 6 eetlepel zongedroogde tomaten, in stukjes geknipt
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.