Eend -Vindaloo
- 1 eetlepel kurkuma
- 1 eetlepel gemalen komijn
- 1 eetlepel rood paprikapoeder
- 1 eetlepel gemalen koriander
- 2 theelepels cayennepeper
- 3 theelepels garam masala
- 4 eetlepels olie
- 1 eend van 2,5 kilo, in delen
- 1 theelepel bruin mosterdzaad
- 0,5 theelepel fenegriekzaad
- eventueel 15 verse kerrieblaadjes
- 2 uien, circa 300 gram, in dunne halve ringen
- 2 eetlepels fijngeraspte verse gemeber
- 10 middelgrote teentjes knoflook, uitgeperst
- 2 middelgrote tomaten, ontveld en kleingesneden
- 120 milliliter appelazijn
- ruim 1 eetlepel zout
- 1 eetlepel suiker
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Eend -vindaloo
- Melding maken