Perziken-tomatenchutney
- ca. 1600 gram perziken (ik had Hollandse uit eigen tuin)
- ca. 800 gram trostomaten
- ca. 100 gram sjalotjes, fijngesneden (schoon gewicht)
- 1 dikke rode ui, fijngesneden
- 2 appels, in stukjes (voor beter binding)
- 500 gram lichtgele basterdsuiker
- 2 volle theelepels (Indiase) kerriepoeder (wereldwinkel)
- 1,5 laurierblad
- 3 stukjes pijpkaneel van ca. 4 cm.
- 2 theelepeltjes zout
- 3 deciliter inmaakazijn
- 4 eetlepels appelazijn
- 1,5 theelepeltje kruidnagelpoeder
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Jam en marmelade
- Perziken-tomatenchutney
- Melding maken