Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Perziken-tomatenchutney

  • ca. 1600 gram perziken (ik had Hollandse uit eigen tuin)
  • ca. 800 gram trostomaten
  • ca. 100 gram sjalotjes, fijngesneden (schoon gewicht)
  • 1 dikke rode ui, fijngesneden
  • 2 appels, in stukjes (voor beter binding)
  • 500 gram lichtgele basterdsuiker
  • 2 volle theelepels (Indiase) kerriepoeder (wereldwinkel)
  • 1,5 laurierblad
  • 3 stukjes pijpkaneel van ca. 4 cm.
  • 2 theelepeltjes zout
  • 3 deciliter inmaakazijn
  • 4 eetlepels appelazijn
  • 1,5 theelepeltje kruidnagelpoeder


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven