Varkenshaasje met tomatenroomsausje en roze peperkorrels
- 1 varkenshaasje van 400 gram
- 50 gram gerookt spek, fijngesneden
- 2 sjalotjes
- 1 blokje magere vleesbouillon
- 1 eetlepel bakboter
- 1 eetlepel bloem
- 5 centiliter room
- mozzarella
- 1 roma tomaat
- 1 eetlepel roze peperkorrels
- zeezout
- molenpeper
- Italiaanse kruiden
- 2 jonge worteltjes met nog 2 centimeter groen aan
- 1 mini witlof
- 1 bloem broccoli
- 1 theelepel bakboter
- 400 gram aardappelen
- nootje echte boter
- muskaatnoot
- peper
- zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.