Fricandeau gevuld
- 1 pond fricandeau (plat stuk)
- 1 ui, gesnipperd
- 1 ons champignons, in plakjes
- 8 a 10 (kleine) zilveruitjes
- 2 kleine augurken, gesnipperd
- circa 7 kappertjes
- circa 8 olijven (met rode paprika gevuld)
- 5 gedroogde pruimen, in stukjes
- circa 10 rozijnen
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 tomaat, in stukjes
- mespunt nootmuskaat
- 0,5 theelepel tijm
- 0,5 theelepel komijn (djinten)
- (mespuntje cayennepeper)
- zout
- peper
- 1 a 2 eetlepels (grove) mosterd
- 2 eetlepels dry sherry
- 150 gram boter of margarine
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Fricandeau gevuld
- Melding maken