Pasta met kip en appel
- 2 eetlepels appelstroop
- 1 blokje kippenbouillon
- 1 flinke teen knoflook
- 1 grote ui
- 1 grote appel (gebruik zelf altijd goudreinet)
- 3 kipfilets van ongeveer 150 gram
- 0,5 blikje kokosmelk
- 2 theelepels kerrie marsala
- 1 eetlepel koreander (vers)
- 1 eetlepel peterselie (vers)
- 250 milliliter creme fraiche
- 100 gram paddestoelen (gebruik zelf meestal kastanje champignons)
- 1 courgette, niet te groot
- 1 grote vleestomaat of gedroogde tomaat
- peper
- zout naar smaak
- 320 gram penne of lintpasta of de soort die uw voorkeur heeft
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.