Hachee knödel
- 500 gram half-om-halfgehakt
- 100 gram salami of cervelaat
- 100 gram boterhamworst
- 100 gram katenspek
- gehaktkruiden
- 5 grote aardappels (mogen licht kruimig zijn maar niet te kruimig)
- gewicht van geprakte aardappels aan bloem
- bosje peterselie
- 3 teentjes koflook
- 1 ei
- 5 eetlepels paneermeel of broodkruimels
- zout
- peper
- bakje champignons
- 1 rode puntpaprika
- 1 bos of lente ui
- 1 grote zoetzure augurk of 4 partysticks
- zakje (wijn) zuurkool
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hachee knödel
- Melding maken