Gammon eglazuurd met Brandy en cola
- voor de gammon:
- 2,5 kg gammon (ham) zonder been
- 330 milliliter ginger ale
- 330 milliliter bier (liefst normale)
- 2 hele steranijs
- 3 laurierblaadjes
- 1 ui, geschild en in vieren
- 1 kaneelstokje
- klein beetje geraspte nootmuskaat
- 15 milliliter (1 eetlepel) witte peperkorrels
- voor het glazuur:
- 330 milliliter cola (liefst coca cola)
- 20 milliliter (ongeveer 4 eetlepels) dijon mosterd
- 5 milliliter (1 eetlepel) Engelse mosterdpoeder
- 100 milliliter bruine suiker
- 15 milliliter (1 eetlepel) citroensap
- 30 milliliter (2 eetlepels) brandy, liefst een oude
- aardig wat kruidnagels
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.