Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Runderhaas in deegkorst

  • 60 gram boter
  • 1 kilo biefstuk van de haas aan 1 stuk
  • 1 ui, fijngehakt
  • 400 gram kleine champignons, fijngehakt
  • zwarte peper
  • nootmuskaat
  • 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
  • 500 gram kant en klaar bladerdeeg
  • 1 ei, lichtgeslagen
  • voor de rode wijnsaus:
  • 2,5 deciliter rode wijn
  • 1 theelepel verse tijm, fijngehakt
  • 1 theelepel verse peterselie, fijngehakt
  • 100 gram boter, in kleine stukjes gesneden
  • 2 theelepels maizena, opgelost in 1 eetlepel water


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven