Runderhaas in deegkorst
- 60 gram boter
- 1 kilo biefstuk van de haas aan 1 stuk
- 1 ui, fijngehakt
- 400 gram kleine champignons, fijngehakt
- zwarte peper
- nootmuskaat
- 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
- 500 gram kant en klaar bladerdeeg
- 1 ei, lichtgeslagen
- voor de rode wijnsaus:
- 2,5 deciliter rode wijn
- 1 theelepel verse tijm, fijngehakt
- 1 theelepel verse peterselie, fijngehakt
- 100 gram boter, in kleine stukjes gesneden
- 2 theelepels maizena, opgelost in 1 eetlepel water
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Runderhaas in deegkorst
- Melding maken