Zarzuela
- 6 lepels olijfolie
- 2 grote, fijngehakte ui
- enkele draadjes saffraan
- 1 bol fijngehakte knoflook
- 1,5 lepel verse tijm
- 2 laurier bladeren
- 2 rode paprika’s, ontpit
- 2 groene pepers, ontpit
- 800 gram tomaten in blik, in blokjes
- 2 koffielepeltje zachte paprikapoeder
- 500 milliliter visbouillon
- 140 gram geroosterde amandelen
- zout
- peper
- 16 grote mosselen (mejillones)
- 16 kleine mosselen (almejas)
- 600 gram heek en zeeduivel (merluz y rape)
- 16 grote garnalen
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zarzuela
- Melding maken