Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tortellini met champignons en walnotensaus

  • 500 gram tortellini, gevuld met kaas of spinazie
  • zout en versgemalen peper
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 250 gram champignons, schoongeveegd en in vieren
  • 125 milliliter kookroom
  • 125 milliliter melk
  • 2 sneetjes brood
  • 50 gram geraspte kaas
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 100 gram gepeld walnoten, grofgehakt


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven