Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tortellini met champignons en walnotensaus recept
Tortellini met champignons en walnotensaus recept

Tortellini met champignons en walnotensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tortellini met zout volgens aanwijzing verpakking. Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de champignons met zout en peper. Verwarm de kookroom met de melk en week het brood erin. Meng het brood met de kaas, knoflook en de rest van de olijfolie. Klop alles goed doorelkaar tot een romige saus. Voeg peper toe en roer de walnoten erdoor. Verwarm de saus zachtjes zonder te koken, giet de saus over de pasta en verdeel de paddenstoelen erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tortellini met champignons en walnotensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven