Vistompoes met roze peper-tomatenrelish
- 4 vellen filodeeg
- 100 gram boter of margarine, gesmolten
- 3 tomaten, zaadlijsten verwijderd, heel klein gesneden
- 1 eetlepel roze peperkorrels, licht gekneusd
- 1 eetlepel tijmblaadjes
- sap van een citroen
- 150 milliliter extra vierge olijfolie
- voor de vispuree
- 1 eetlepel olijfolie
- 125 gram kabeljauw
- 125 gram gerookte forel
- 250 gram kruimige aardappelen
- 500 milliliter melk
- 2 eetlepel crème fraîche
- 1 teen knoflook, geplet
- peper uit de molen
- zout
- 2 eetlepels platte peterselie, fijngehakt
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.