Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Fricandeau in bladerdeeg met frambozensaus

  • 70 gram boter
  • 1 rode ui, fijngesnipperd
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • fijngehakte paddenstoelenmix met kruiden (kant en klaar) of zelf te maken (kastanje champignons, cantharellen)
  • zout
  • peper
  • 500 gram fricandeau aan een stuk
  • 200 gram diepvriesframbozen
  • 1,5 eetlepel suiker
  • 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
  • 1 ei, losgeklopt
  • bloem om te bestuiven
  • bakpapier


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven