Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kersen-mascarponetaart

  • 50 gram boter
  • 3 eieren
  • zout
  • 225 gram suiker
  • 3 zakjes vanillesuiker
  • 75 gram bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 75 gram maizena
  • 250 gram chocoladehazelnootpasta
  • 6 blaadjes gelatine
  • 500 gram kersen (eventueel uit pot)
  • 100 gram pure chocolade
  • 250 milliliter slagroom
  • 500 gram mascarpone
  • 500 gram magere kwark
  • bakpapier


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven