Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Dan dan noodles / noedels

  • 400 gram gedroogde tarwenoedels, volgens de verpakking bereid (ik breek de noedels in de verpakking in kleinere stukken)
  • voor de noedelsaus:
  • 2 eetlepels sesampasta of tahini
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 1 eetlepel lichte of Japanse soyasaus
  • 1 eetlepel Chinese zwarte azijn
  • 0,5 eetlepel fijne kristalsuiker (weg te laten als gezoete zwarte azijn wordt gebruikt)
  • 1,5 eetlepel chiliolie (zie mijn recept hiervoor) of meer
  • voor de vleessaus:
  • 400 gram runder- of varkensgehakt (ik gebruikte rund)
  • 2 eetlepels gehakte knoflook
  • 2 eetlepels gehakte gember
  • 2 eetlepels gehakte bosui of sjalot
  • 1 eetlepel Sichuanpepers uit de vijzel
  • 2 eetlepels Shaoxing rijstwijn
  • 3 eetlepels chilibonensaus
  • bouillon of water (ik gebruikte runderbouillon)
  • voor de garnering:
  • gehakte bosui of koriander
  • gehakte geroosterde pinda's


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven