Varkensvlees met paddestoelen
- 300 gram varkenshaas, in zeer dunne reepjes gesneden
- 1 eetlepel lichte sojasaus
- 1 eetlepel sherry
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 1 kleine rode paprika, julienne gesneden
- 120 gram verse champignons, in plakjes
- 3 grote bosuitjes, in dunne ringetjes
- 6 gedroogde shii-take, geweld en in plakjes
- 15 gedroogde Chinese wolkenoren, geweld en in plakjes
- 45 gram bamboescheuten, fijn gehakt
- 2 eetlepels oestersaus
- witte peper naar smaak
- 175 milliliter paddestoelwater, overgehouden van het wellen en daarna gezeeft
- 1 eetlepel maïzena
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.