Peter's Plukbrood
- ten behoeve van deeg:
- 1 ei
- 500 gram bloem
- 0,5 theelepel zout
- 75 gram poedersuiker
- 50 gram zachte boter (licht smelten)
- 1 theelepel instantgist
- 250 milliliter melk
- ten behoeve van de vulling:
- 2 eetlepels gesmolten boter
- 115 gram rozijnen
- 3 eetlepels basterdsuiker
- 2 eetlepels krenten
- 3 theelepels (eventueel) sukade
- 200 gram (eventueel) stukjes gedroogde appel
- 150 gram (eventueel) stukjes gedroogde pruim
- 0,5 theelepel vijfkruidenpoeder of alleen vleugje kruidnagel
- 1 theelepel kaneel
- ten behoeve van glazuur:
- 50 gram poedersuiker
- 1 eetlepel stroop
- 4 eetlepels water
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Peter's plukbrood
- Melding maken