Kurmah lamsvlees (mild gekruide lamsschotel)
- 500 gram lamsbout
- 2 eetlepels schapenvet (olie kan ook)
- 5 sjalotten
- 5 teentjes knoflook
- 5 centimeter kaneel
- 2 kruidnagels
- 3 kardemom, gekneusd
- 1 serehstengel, gekneusd
- 2 groene lomboks
- zout naar smaak
- 600 milliliter dunne kokosmelk (santen cair)
- 1 theelepel asem
- 3 eetlepels water
- boemboe:
- 4 theelepels ketumbar
- 0,5 theelepels djinten
- 0,25 theelepel anijszaad
- 1 theelepel witte peperkorrels
- 2 eetlepels amandelen
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.