Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Loempia Semarang (loempia met atjar en saus)

  • 20 loempiavellen
  • 100 gram gehakte garnalen
  • 100 gram gehakte kip
  • 300 gram bamboescheuten, in luciferdikte gesneden
  • 100 gram tauge
  • 1 kleine prei in dunne ringetjes
  • 1 lente-ui, in dunne ringetjes gesneden
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 0,5 theelepel zout
  • 0,5 theelepel peper
  • 1 theelepel suiker
  • 1 ei, losgeklopt
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 sjalotten
  • olie
  • atjar:
  • 150 gram komkommer
  • 4 lomboks
  • 1 eetlepel kristalsuiker
  • 0,5 theelepel zout
  • 1 eetlepel azijn
  • saus:
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 50 gram gula djawa
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 150 milliliter warm water
  • 3 eetlepels maïzena, in water opgelost
  • 0,25 theelepel zout
  • 1 eetlepel olie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven