Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempia Semarang (loempia met atjar en saus) recept
Loempia Semarang (loempia met atjar en saus) recept

Loempia Semarang (loempia met atjar en saus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de vulling:
Verhit de olie. Roerbak totdat de kruiden geuren. Voeg kip en garnalen toe. Roeren totdat de kleur verandert.
Bamboescheuten, taugť, lente-uitjes, prei, sojasaus, zout en peper toevoegen. Roer en laat vocht verdampen.
Voeg het ei toe. Droog laten koken. Laat helemaal afkoelen.
Neem een loempiavel, 1 eetlepel vulling nemen, vouw beide uiteinden en dan oprollen en lijm uiteinden met eiwit.
Verhit de olie, bak de loempia goudbruin, laat uitlekken.

Atjar:
Meng de ingrediŽnten voor de atjar door elkaar

Maak de saus:
Bak de knoflook in de olie en voeg alle ingrediŽnten toe.
Bind de saus met maÔzena.

Serveer de loempiaís met saus en atjar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit loempia semarang (loempia met atjar en saus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven