Vietnamese kipcurry
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 800 gram kipfilet, in reepjes
- 12 lente-uitjes, in stukken van 3 cm
- 4 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 rode chilipeper, in dunne ringen
- 2 stuks steranijs
- 4 eetlepels fijngehakte citroengras
- 1 theelepel kardemomzaden, gekneusd
- 1 kaneelstokje
- 1 wortel, in dunne repen
- 300 gram sperziebonen, gehalveerd
- 2 eetlepels bonensaus (of oestersaus)
- 2 eetlepels vissaus
- een handvol verse koriander, gehakt
- een handvol verse munt, gehakt
- geroosterde pinda's
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Vietnamese kipcurry
- Melding maken