Vega-wintersoep met peterselieroom
- 225 gram witte kool
- 75 gram rode ui
- 75 gram peen of peterseliewortel
- 50 gram vastkokende aardappel of zoete bataat
- 80 gram gekookte kikkererwten
- 500 milliliter groentebouillon
- 2 eetlepels gehakte verse peterselie
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 teen knoflook
- 0,5 theelepel karwijzaadjes
- 0,5 koffielepel gedroogde provencaalse kruiden
- 2 centimeter verse gemberwortel
- 0,5 theelepel ras-el-hanout
- 60 milliliter zure room
- 2 centimeter rode verse peper
- 1 eetlepel strong tamari
- een schaaltje olijfolie
- 1 eetlepel groene pesto
- zwarte peper uit de molen
- 4 sneden geroosterd speltbrood
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.