Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Franse uiensoep (op basis runderbouillon)

  • 1,5 kilo runderbotten, met vlees
  • 2 schenkels
  • 150 gram wortelen, kleingesneden
  • 750 gram ui, kleingesneden
  • 3 deciliter droge witte wijn
  • 1 steel bleekselderij, in blokjes
  • 150 gram champignons, kleingesneden
  • 4 tomaten, ontpit
  • 1 kleine prei, kleingesneden
  • 1,4 kilo uien
  • 5 tenen knoflook
  • 75 gram boter
  • 150 gram ontbijtspek, in blokjes gesneden
  • 1 bouquetgarni van:
  • 1 takje dragon
  • 1 takje tijm
  • 3 takjes peterselie
  • 2 laurierblaadjes
  • verder:
  • 1 stokbrood, zelfgebakken
  • 250 gram Gruyère, geraspt
  • garnering:
  • 1 ui
  • 0,5 deciliter rode port
  • 1 eetlepel Franse cognac
  • 1,4 deciliter room
  • 75 gram eierdooier


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven