Sajoer Tjethen (licht gekruide groenteschotel)
- 2 bouillonblokjes
- 250 gram witte kool
- 100 gram sperziebonen
- 100 gram taugé
- 1 lombok
- 0,5 tempé
- 140 gram reboeng (jonge bamboespruitjes)
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 0,5 eetlepel assem
- 0,25 blokje santen
- 1 zak bacon crisps
- 1,5 liter water
- 0,5 deciliter olie
- boemboe’s:
- 2 fijngemalen kermirienootjes
- 1 plak laos
- 2 theelepels ketoembar
- 1 plakje kentjoer
- 1 theelepel trassi
- 0,25 theelepel zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.