Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer  Tjethen (licht gekruide groenteschotel) recept
Sajoer  Tjethen (licht gekruide groenteschotel) recept

Sajoer Tjethen (licht gekruide groenteschotel)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet het water en bouillonblokjes op en laat dit koken.
Zet het vuur dan laag.
Was en snijd de kool fijn.
Was de sperziebonen en breek deze.
Maak delomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes
Maak de ui schoon en snippder deze fijn
Maak de knoflook schoon en snij deze in plakjes.
Snijd de tempé in reepjes.
Voeg alles toe aan de bouillon en laat het geheel zachtjes door koken.
Laat de reboeng uitlekken en voeg die toe.
Verhit de wok em een beetje olie
Fruit de ui en knoflook licht aan tot deze glazig zien.
Voeg de boemboe’s toe en schep het geheel goed door.
Voeg het uienmengsel toe aan het geheel en schep het geheel goed door.
Laat het geheel nog 15 minuten door koken (laat de groente niet te gaar worden).
Haal voor het opdienen de laos en kentjoer er uit en voeg de bacon crisps toe.
Het geheel mag nu niet meer koken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sajoer tjethen (licht gekruide groenteschotel) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven