Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Abrikozen-sinaasappelcake

  • 200 gram zelfrijzend bakmeel of 200 gram bloem + 5 gram bakpoeder + 2 gram zout
  • 200 gram witte basterdsuiker
  • 200 gram zachte roomboter
  • 200 gram gewelde Turkse abrikozen (excellent AH)
  • 3 scharreleieren (medium)
  • 1 vanillestokje
  • 2 flinke bio-sinaasappels
  • een glas (25 milliliter) apricot brandy
  • 3 volle eetlepels abrikozenconfiture "bonne maman"


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven