Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Salag tamatar (Spinazie met tomaten)

  • 1 kilo verse spinazie
  • 175 gram ghee
  • 2 grote gesnipperde uien
  • 2 gesnipperde teentjes knoflook
  • 150 gram verse gemberwortel
  • 2 theelepels chilipoeder
  • 2 theelepels kurkuma
  • 2 theelepels garam masala
  • 2 theelepels korianderzaad
  • 1 theelepel gemalen koriander
  • 1 theelepel komijnzaad
  • 1,5 theelepel zout
  • 2 theelepels versgemalen zwarte peper
  • 400 gram tomaten


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven