Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tandoori jhinga (geroosterde steurgarnalen)

  • 1 kilo grote steurgarnalen (king prawns)
  • sap van 2 citroenen
  • 1,5 theelepel zout
  • 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper
  • 1 theelepel anijszaad
  • marinade:
  • 2 theelepels korianderzaad
  • 2 theelepels fenegriekzaad
  • zaad van 20 kardemompeulen
  • 1,5 theelepel zwart uienzaad (kalonji)
  • 4 laurierblaadjes
  • 1 grote gehakte ui
  • 3 gehakte teentjes knoflook
  • 7 centimeter verse gemberwortel, geschild en gehakt
  • 3,5 deciliter yoghurt
  • 1,5 theelepel kurkuma
  • 100 gram gesmolten ghee
  • enkele druppels rode voedselkleurstof


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven