Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Shikar ka vindaloo (pikante varkenscurry met azijn)

  • 750 gram varkensschouder, ontbeend
  • 2 deciliter moutazijn
  • 2 theelepels zout
  • 4 theelepels korianderzaad
  • 4 theelepels komijnzaad
  • zaad van 20 kardemompeulen
  • 2 theelepels zwarte peperkorrels
  • 10 kruidnagels
  • 2 theelepels kurkuma
  • 75 gram ghee
  • 2 grote gesnipperde uien
  • 6 gesnipperde teentjes knoflook
  • 7 centimeter verse gemberwortel, geschild en in schijfjes
  • 5 laurierbladen
  • 2 theelepels chilipoeder
  • 2 theelepels garam masala


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven