Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Nijlbaars met tomaat, spinazie en geitenkaas

  • 600 gram aardappelen
  • 800 gram nijlbaarsfilet
  • 1 pak gezeefde tomaten
  • 1 kleine knolselderij
  • 200 gram geitenkaas
  • 4 plakken rauwe ham
  • 300 gram spinazie
  • 2 eetlepels olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 6 eetlepels azijn
  • 3 eetlepels suiker
  • 75-100 milliliter slagroom
  • 1 theelepel nootmuskaat
  • 2 eetlepels pijnboompitten


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven