Hazenbout in rozenbottelsaus met knolselderij en cantharellen
- 4 hazenbouten
- 2 kleine selderijknollen met loof
- 2 kruimige aardappels
- 60 gram oude kaas
- 8 eetlepels crème fraiche
- 1 wortel
- 1 selderijstengel
- 1 bosje peterselie
- 1 ui
- 4 laurierbladeren
- 3 kruidnagels
- 10 witte peperkorrels
- 5 zwarte peperkorrels
- 10 jeneverbessen
- 0,5 theelepel mosterdzaad
- 5 pimentkorrels
- 1 takje rozemarijn
- 1 takje tijm
- 0,25 liter rode wijn
- 125 milliliter water
- 125 milliliter wijnazijn
- 1 eetlepel suiker
- koude boter
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 eetlepels rozenbotteljam
- peper
- zout
- 2 eetlepels olie
- 4 eetlepels kwark
- 300 milliliter gevogeltefond
- nootmuskaat
- 2 eiwitten
- 500 gram grof zeezout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.