Exotische speculaastaart met mango, sinaasappel en kumquat
- voor de taartbodem:
- 250 gram speculaas, fijn verkruimeld
- 50 gram hazelnoten of amandelen, grof gemalen/fijn geplet
- 75 gram boter, gesmolten
- voor de bavarois:
- 500 milliliter Griekse yoghurt (of volle yoghurt)
- 50 gram suiker
- 250 milliliter slagroom
- 200 milliliter mangopuree
- 100 milliliter sinaasappelsap
- rasp en sap van een halve citroen
- rasp van een halve limoen
- 8 blaadjes gelatine
- de garnering:
- 100 gram kumquat, op 1 kumquat na alles zonder lampionhoesje en gehalveerd
- 2 blaadjes gelatine, geweekt
- 50 milliliter sinaasappelsap
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.