Soto ajam (licht gekruide kippensoep)
- voor de bouillon:
- 4 kippenpoten
- 2 liter water
- 0,5 theelepel djahe
- 1 theelepel serehpoeder
- 1,5 theelepel koenjit
- 2 kipbouillonblokjes
- 2 grote hele uien
- voor de boemboe’s:
- 1 gesnipperde ui
- 2 theelepels knoflook
- 2 theelepels ketoembar
- 0,5 theelepel djintan
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- voor de vulling:
- 8 eetlepels rijst
- 4 aardappels
- 4 eieren
- 2 prei
- 6 eetlepels gefruite uitjes
- 6 blaadjes selderij
- 150 gram taugé
- 4 theelepels sambal
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.