Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Heerlijke tulbandcake

  • 300 gram zachte roomboter + een beetje om de vorm in te vetten (bij een siliconenvorm hoeft dit niet)
  • 300 gram patentbloem + een beetje om de beboterde vorm in te poederen
  • 300 gram rietsuiker
  • 6 grote (biologische) eieren
  • 2 afgestreken theelepels bakpoeder
  • snufje zout
  • ongeveer 1 volle theelepel citroenrasp
  • 1 vanillestokje, leeggeschraapt of 1 volle theelepel vanilleextract (geen essence!)
  • tulbandvorm van 24 cm, eventueel siliconenvorm (doe ik zelf ook altijd! )
  • eventueel kwastje om de vorm in te vetten
  • rasp of een zesteur
  • mixer of keukenmachine
  • mengkom
  • pannenlikker
  • mesje (voor het vanillestokje of anders een theelepeltje)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven