Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Karamello's

  • voor de bodem;
  • 120 gram boter
  • 150 gram bloem
  • 50 gram suiker
  • vulling en glazuur;
  • 190 gram boter
  • 400 gram gecondenseerde melk
  • 110 gram fijne kristalsuiker
  • 160 gram pecannoten
  • 90 gram pistachenoten
  • garneren:
  • 200 gram pure chocolade
  • 160 gram pecannoten
  • 80 gram pistachenoten
  • poedersuiker om te bestrooien


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven