Rundvlees in bier en bouillon met zure roomsaus
- 1200 gram schoudervlees van het rund
- 200 gram plakken ontbijtspek
- 60 gram boter
- 3 prei
- 2 grote wortel
- 0,5 witte kool
- 1 bosje bladselderij
- 150 gram taugé
- 3 uien
- 0,5 liter hete runderbouillon
- 0,5 liter azijn
- 0,5 liter bier
- 0,5 theelepel zout
- 2 theelepel witte peper
- 2 laurierblad
- 2 takjes tijm
- Voor de saus:
- 2 eetlepels bloem
- 5 deciliter zure room
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel witte peper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.