Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rundvlees in bier en bouillon met zure roomsaus

  • 1200 gram schoudervlees van het rund
  • 200 gram plakken ontbijtspek
  • 60 gram boter
  • 3 prei
  • 2 grote wortel
  • 0,5 witte kool
  • 1 bosje bladselderij
  • 150 gram taugé
  • 3 uien
  • 0,5 liter hete runderbouillon
  • 0,5 liter azijn
  • 0,5 liter bier
  • 0,5 theelepel zout
  • 2 theelepel witte peper
  • 2 laurierblad
  • 2 takjes tijm
  • Voor de saus:
  • 2 eetlepels bloem
  • 5 deciliter zure room
  • 0,5 theelepel zout
  • 0,5 theelepel witte peper


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven