Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Schelpjespasta met worst en mosterd

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel verse rozemarijn, fijngehakt
  • 1 eetlepel verse salie,fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook,fijngehakt
  • 450 gram fijne saucijsjes, ontveld en gehakt
  • 4 eetlepels droge witte wijn
  • 500 gram verse schelppasta
  • 25 gram boter
  • 3 eetlepels droog broodkruim
  • voor de bechamelsaus:
  • 75 gram ongezouten boter
  • 50 gram bloem
  • 40 gram verse Parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 theelepels dyonmosterd
  • zout en cayennepeper
  • 40 gram gruyére, geraspt


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven